Px Suite
Ondersteuning

Online maken wij specialistische zorg betaalbaarder en toegankelijker

Onze klanten

Wij ondersteunen meer dan 5000 specialisten in het Verenigd Koninkrijk. Elke maand komen er meer dan 100 bij.

Tabeo is nummer 1 op het gebied van het verstrekken van financiering voor geplande particuliere medische behandelingen in het Verenigd Koninkrijk. Tot onze klanten behoren ambitieuze partners, kleine onafhankelijke praktijken, met risicokapitaal ondersteunde groepen en internationale ondernemingen.

Ons team

Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Londen, maar ons talent is verspreid over de hele wereld - iedereen die op afstand wil werken, kan dat doen. Het team komt meestal om de 8-10 weken bijeen in Londen en voor ons jaarlijkse reisje.

Onze partners

Ten behoeve van technologie

Wij ontwerpen en bouwen ons platform in eigen beheer, maar besteden ook enkele activiteiten uit aan experts, zoals cloud hosting, e-mails of beveiliging.

Ten behoeve van betalingen

Tabeo is geen betaalbedrijf, maar vereenvoudigt de integratie van relevante betaalmethoden voor zorgverleners. Zonder codering of kosten vooraf. Marktconforme tarieven.

Ten behoeve van financiering

Wij zijn geen kredietverstrekker maar een online platform dat patiënten en leveranciers in contact brengt met onafhankelijke kredietverleners. Tot onze kredietverleners behoren banken, financieringsfondsen en familiebedrijven. Tabeo beheert intern alle stappen van de levenscyclus van de lening, van beoordeling tot en met incasso.

Contact

Neem bij vragen of belangstelling voor een demo van ons product contact met ons op.

Land

Tabeo LTD, opgericht naar het recht van Engeland en Wales (ingeschreven onder nummer 10363602), statutair gevestigd aan het adres C/O Fox Williams, 10 Finsbury Square, Finsbury, London EC2A 1AF, Verenigd Koninkrijk; en Tabeo Broker Limited, opgericht naar het recht van Engeland en Wales (ingeschreven onder nummer 10416530), statutair gevestigd aan het adres C/O Fox Williams, 10 Finsbury Square, Finsbury, London EC2A 1AF, Verenigd Koninkrijk. Tabeo Broker Limited heeft een vergunning en staat onder toezicht van de Financial Conduct Authority (Toezichthouder Financiële Dienstensector in het Verenigd Koninkrijk) en staat ingeschreven in het Financial Services Register onder nummer 777539.

©Tabeo Ltd, alle rechten voorbehouden. Als u onze website bezoekt gaat u akkoord met ons Cookiebeleid.